Пасха Великодня!

Виктория Гребенюк Роженкова
Крашанки чудові,
Звеселяють хату.
Різнокольорові,
У пасхальне свято!

В пахощах духмяних,
Пасочки як сонце!
Солодкі й румяні
Стоять край віконця.

Куліч й паляниця,
Та щіпотка солі.
Хай все освятиться,
З Господньої волі!

Пасха Великодня!
Несе радість людям.
А ласка Господня,
Хай до серця буде!
10 04 2015 р
Вікторія Р