Порожнеча

Олесь Птах
У спробах прокинутись, тимчасово
розумієш, що ти щойно побачив
тимчасове відображення дійсності
досить неприємне, але, збагнувши,
що іншої альтернативи  не існує,
відстежуєш цю сяючу порожнечу,
таку привабливу і незбагненну,
що тягне або вбити когось,
або закурити нарешті...
Закурюєш...................
Ффффф.................
Є!................