Удвох

Виктор Вернигородский
А в Нас однакові з Тобою сни
І ковдра в Нас одна на двох
Так сильно, Ми чекаємо весни
Так хочемо, залишитись удвох

Разом до самого кінця
Навіть якщо, йому не буде краю
Ми об'єднаємо Наші серця
Стане міцнішим, те, що маєм

Рідна душа, Ти подих мій
Моя принцеса, зоряного неба
Я знов повторюю, що Ти моя, я Твій
Ми знаємо,що іншого з Тобою Нам не треба