Г1алг1ай мотт

Марьям Костоева
Дуненчу даьлча беро хьалха
1оамдо НАНА яха дош.
Наьна кульга санна к1аьда
Ба вай къаман мотта, хоз!

Хьай да-нана дезаш вале-
1омбег ба 1а наьна мотт.
Хьай къамах дог лазаш вале
Биц ма белахь г1алг1ай мотт!

Дашо къоаламца дегт1а яздя
Йоазо латтийл наьна меттел.
Эздел ,денал, ираз , аьттув,
Яхь а- дерриг цунца хетта!