Кар яктысы

Тимур Хамзин
Кар яктысы 
(жыр)
Хамза Алсланов

Кыш килугэ тоннэр осызная,
олешенэ кэрэ  коннернен,
Карлар янып тонне яктыртмаса
Кунеллэре тошмэс кемнэрнен.
Кушимта:
Кар яктысы, кар яктысы,
Кар яктысы акибула,
Сагышка рын калдырмый
Кунелгэ кереп тула.

Кышкы тоннэр озын бусалар да
Кар яктысы жинэ карасын,
Сагышлар читлэтеп утэ, белэ
Кэнелемдэ урын калмасын.
Кушимта.

Кар яктысы белэн юанам мин,
Тон сагында куктэ Ай тора,
Тоннэр кон олешен узе телеп
Бары жэйлэр житкэч кайрата.
 Кушимта.