Христа я бачила вв сн

Клавдия Дмитрив
Христа я бачила вві сні
У білосніжнім одязі  у хмарах.
З небес  всміхався  він  мені…
А хмари,наче вівці  у  кошарах.

Піднявши руки до небес,
Від мене  погляд не  відводив…
Це,справді,чудо  із  чудес
І бачить це-для мене подив.

Ісус Христос піднявся  в небеса,
Але мене  тримає  під  покровом…
Була вві  сні неписана  краса
Й не передать усього  просто  словом.

Ісус  Христос піднявся   в небеса,
Але завжди мене оберігає.
Любов  його  до мене  не  згаса
І руку  допомоги протягає.

Ісус  Христос піднявся  в небеса,
Але  мене  тримає  у опіці.
Від всього  злого він мене спаса
З секунд народження  і в теперішнім  віці.

Ісус Христос з’явився  уві  сні
І я щаслива,що  його  зустріла.
Цей сон  лиш щастя принесе  мені…
про це  я мріяла   і цього  я хотіла.

          12.04.2015р.