Пайда агар дигай

Салим Герейбеков
Дигай дихьилра или,
УркIи сабри разили.
ХIуни кьабулхIерили,
Гьанна сайра пашманли.

Припев
Сен пашман ну варири.
Бура, дила ахIерси?
Ца гъаялра хIеири,
Саррив илцад уктемси?

ХIу агарси цIяб дуги,
Наб саби ца дус, марли!
Вайли саб дила аги,
СархIели хIу гьарахъли.

Чарх саб зягIипбикили,
ХIуни кьабулхIерили.
УркIи саби бигубли,
Пайда агар дигили.