Лебедине

Марина Кириллова
Паламані пальці
Криваві пуанти
І стогін, що душу
зриває щоночі
Пригнічений шепіт
Та сліз діаманти
Та серце, що суті
прийняти не хоче
І більше душа
Танцювати не в змозі
Затулені вуха,
Заплющені очі
Ми дивно зустрілись
Розстались на розі
І склалися крила
Й вуста не шепочуть