Немного юмора украинского

Гойнолка
 - Куме!..  Куме!.. Де ж ти був?
Де ж це ти тинявся?..
 - Біг з гори додому я
Та й не зупинявся.
Бо Одарка разів сім
Мене вже гукала...
Як не йдеш, каже, то зїм
Усе твоє сало...