98. Друже

Алексей Бананан
Без тебе час мов куля протинає кістки мої.
Друже, коли ми разом, хвилини плинуть швидко,
Часу не вистачає на хвилювання, що робити далі.
Тому активуємо кулачками сміх і радість в собі!
Швидко не спішно перебираємо чотирма ногами.
Я купався у морі голяка, ти сказала, що то твій друг
І дівчата трохи завмикали, то я вийшов одягнув
Що залишилося на піску, у створі устриці часу мало!..

Багато дівчат навколо, я виграв тебе в кутки у життя.
То була неділя коли сумував, та сідав грав і грав.
Знову з тобою йду гуляти, життя яскраве!!
Друзі - найліпший спосіб хмари провчать!
(13.02.15) (с) bb