Ненька

Назар Чорний
Я кохаю Україну
Їй бажаю снаги до бестями
І вільною єдину
Зробити Україну

Їй бажаю снаги до бестями.
І волею не волею.
Силою та долею.
Пророкую славу віки на віки.

І перед нами.
Постав ворог , супостат.
І разом руками.
Позбавимо неньку, україну Грат

Тож будемо свідомі.
І подібно козаку.
Покажемо ми богові.
Силу нашу.Переможну.