Тебе я малювала мр ю

Ксю Север
Твій подих відчувається на шиї,
Думки підхоплюють вітри.
Тебе я малювала мрією -
Реальність створюють світи.

Торкнись мого волосся пальцями,
Прогомони на вухо теплих слів.
Я ніжність зачерпаю тацями,
Нам разом бути, мабуть, Бог велів.