Дар...

Соловей Заочник
Промінь  світла  крізь  храмові  вітражі...
Стовпчик  срібла... 
В  світлі  –  порошинки:
зблиснути, 
кружлять, 
зникать  невпинно...

Промінь  світла  –  життя  подарована  мить... 
Встигни  оговтатись  – 
зблисни,  щоб  згаснути...
А  промінь  не  згасає  у  вічному  часі...
Зблиски  нескінченні...
Біль  органу  бринить...