***

Анаит Соловьева
                ; ; ; ; ; ; ;

;;;;; ;;;;; ;;;;; ;;;;,
;;;;; ;;;;, ;; ;;;;, ;;;;;;;;;,
;;;;;; ;;;;;; ;;;;; ;;; ;;;,
;;;;;;;; ;; ;;;;;;;;;:

;; ;;;;;; ;; ;;;; ;;;;;,
;;;;;;;;; ;;; ;;; ;;;;,
;;;;;;; ;; ;;;,;;;;,
;;;;;;;;;;; ;;;;;; ;;;;...

;; ;;; ;;;;; ;;; ;;;;;;...
;; ;;; ;;;;;; ;;; ;; ;;;;;...
;; ;;; ;;;;; ;;;;;;;;,
;;;;;;;;;; ;;;;;-;;;;;...

;;;; ;;;;;;;;;, ;; ;;;;;;;;,
;;;;;;, ;;;;;; ;;;;; ;;;;;,
;; ;;;;;;; ;;;; ;;;;,
;;;;;; ;;;;; ;;;;; ;;;;;...

;;;;; ;;;;; ;;;;; ; ;;;;;;,
;;;;;;, ;; ;;; ;;;; ; ;;;;;...
;;;;;;;; ;;, ;;; ,;;;;;;;,
;;; ;;;; ;;;;;; ;; ;; ;;;;;...

;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;,
;;;; ;;;;;; ; ";;;; ;;;;;;;",
;; ;;;; ;;;; ;, ;;; ;;;;;,
;;;;;; ;; ;;;;, ;;;;; ;;;;;;;...

;;;;; ;;;;; ;; ;;; ;;;;;;,
;;;;;;;; ; ;;; ;;;;;;;;;;,
;;;; ;;; ;;;;,;;;;;;,
;;;; ;;;;;;; ; ;;;;;;;;;;:

;;;;;;;;; ;; ;;;;;;,
;;, ;;; ;;;;; ;;;;;;;;,
;;;, ;;; ;;, ;;;, ;;;;;;;...
;;; ;;;;;;; ;;;;;;;...

     ;;;;;; ;;;;;;;
15.04.15   ;;;       ;;;;;;