Посвящается Олесю Бузине

Лика Флай
Рідна моя ненька Україна,
що з тобою зробили вороги.
Зрадники зламали твої крила
та втопили тебе у крові.

На полях, де колосилось жито,
в лоні матері землі,
вічним сном пiд солов'їні співи,
сплять твої незломлені сини.

Встань з колін, розправ розбитi крила.
Свiту покажи, яка ти є.
Незалежна, хлібосольна, сильна,
Вірю я, твій час скоро прийде.