Про котiв

Литвинчук Олег Борисович
    ***
Кiт,шморгнувши по дробині
На горище,наче птах,
Повернувся за хвилину
Й мишу мав в своїх зубах.
   ***
Не сiдай на гiлку,птах,
Та продовжуй свiй полiт.
Бо чекає вже в кущах
На тебе хитрюга кiт.