Слiдами твоiх думок...

Леонид Корниенко
Слідами твоїх думок,
Шепотом рухів тіла,
Запахом спогадів,
Дотиком почуття,
Я відшукаю тебе поміж тисячі-тисяч світів,
Куди б ти не відлетіла,
Якщо ти впустиш мене в своє життя.

І кожна усмішка твоя,
То вічний двигун позитиву.
Кожне благо для тебе,
То ліки від забуття.
Покохати - це віддавати себе людині.
Я це роблю завжди.
А ти вмієш кохати, як я?

14.04.2015