повинна

Алёна Бабий
ти повинна мене забути
загубити
забити
здати
відцуратися
переграти
посадити мене за грати

ти повинна закреслить ім'я
загубити пароль і пашпорт
перешити мені ганчір'я
на нові закордонні гасла

завали мене брудом слова
ти повинна залаять пам'ять
заруби її
хай не знають
як кохаються не типові

зав'яжи мені стрічку болю
ти повинна його позбутись
пережити вже
позабути
відпустити його на волю

ти повинна залити серце
гірким зіллям нової спраги
відкрий рота
ковтай кохана
я повинен в тобі розтануть