Ту ту ту

Александр Тагаев
Ту ту ту
Ту ту ту
Ту ту ту

Тра та та
Тра та та
Тра та та

Ля ля ля
Ля ля ля
Ля ля ля

Ту ту ту
Тра та та
Ля ля ля

Соль соль соль
Сіль сіль сіль
Піп сіль тре жупрі

Фа фа фа
Ля ля ля
Ту ту ту
17 квітня 2015