Укра нофоб я 2

Кирилл Галабурда
Вічна слава Комунізму!
Хай ГУЛАГ усім хохлам
Буде за нову відчизну.
Хай не буде ні села,

Де нема голодомору,
Щоб на сало всіх попів
Від Донеччини по гори
Селюк вирізав та з'їв.

Недолугії укропи,
Свині, жадібні та злі,
Вам не місце у Європі
Ні десь інде на землі.

Недарма слов'янську погань
Маркс людьми не визнавав.
Вам в концтабори дорога:
В нижчих рас немає прав.