***

Кирилл Галабурда
Спершу стрілялися —
Зараз стріляють.
Тихо, без галасу
Йдемо до раю

По опозиції
Трупах вперед.
Лідери ниції
Повнять бюджет

З кишень народу:
Він збагатів
Думкою щодо
Євромети,

Що ми чекаємо,
Як комунізм —
Будьмо! Ніхаїм! —
Буде колись.

Влада боїться
Пролетарів:
Смерть опозиції,
Тюрма старим,

Що не забули
Ситий Союз,
Своє минуле...
Не підкорюсь!

16.04.2015