Подивись...

Кольцова Наталия
Подивись... Хто тепер? Хто така я?
Може ніч? Може день? Звук лунає...
У полоні... Не мертва та холодна,
Твоєї взаємної щирості голодна...

Подивись уже день догорає,
Ні листа, а ні звістки немає.
Лиш надії дарунок, краплина,
Моя думка до тебе лиш лине...

Подивися - одна... Ще чекаю...
Я уваги, мов сонця, жадаю!
Посміхаючись, жарти дарую,
А ти знати не знаєш як сумую...

Подивись я заточена в клітку...
Ти зумів зачарувати цю квітку,
Що й природі зовсім не підвладна,
Та для тебе на все тепер здатна.

Подивись, навкруг тиша страшенна...
Граней серця твого полонена
Стала я, сама того не знаю
Та чомусь хочу мовить - кохаю!


17.04.2015р.