Руки-крила

Елена Семенюк -Нестеренко
Якби послала доля руки-крила,
Я би злетіла в небо птахом білим.
Укрила б Землю я від сліз та горя,
Щоб не знайшла її лихая доля,
Щоб руки-крила Землю обіймали,
Надійно від біди її вкривали.


       17.04.2015р.


 фото з інтернету