Забаве Прошиной

Крук Вранъ
А ось і я... Твоє марення...
І це не казка, і - не сон...
В тобі, черпаю я натхнення...
Під тебе, строю камертон...

Твій стан гнучкий; голодний погляд,
Де оселилась давня хіть...
Мої вуста, вже вірші мовлять...
І щось тече, а щось - стоїть...