Не чекай...

Гойнолка
Не чекай на мене...
Щастя - голих пустель міраж.
Не прийду до тебе...
Може тільки в мріях та снах.
Вже не буде літа -
Матіоли п'янкий аромат...
Вже не буде ночі,
Де зорі спілі в траву летять...
Не чекай на мене,
Марних надій не шукай.
Не прийду до тебе...
Прощавай!...