Та що губить людей

Назар Чорний
Війна  грає з нами жарт ,
Малює червоний арт ,
Кожен раз готує удар,
А щасливчику дає гонорар.
Тисячі смертю губить
І роками населення рубить ,
І переможця в цій грі немає ,
Тому що людина на землі погибає.
Кажуть люди : "Ця війна за народ!"
І смерть веде кривавий хоровод.