Мр я

Роман Олыйник
Щиро я мрію про щасливу країну
Про рідну-рідненьку свою Україну
В голові я прокручую різні думки
Я хочу щоб було це все навіки

Я хочу щоб кінчилась війна ця проклята
Щоб солдати вернулись до мами і тата
Щоб більше ніхто не гинув в бою
І всі повернулись живими в сім’ю

Я хочу щоб люди могли вільно жити
Щоб вміли кохати і не тужити
Щоб більше не знали ми горя і болю
І всі були вільні як птиця у полю

Я хочу щоб влада вся схаменулась
Щоб до народу вона відгукнулась
Щоб люди відчули їхню роботу
А не викликала вона в нас нудоту

Я хочу щоб всі ці мрії здійснились
Щоб біди у небі всі розчинились
Щоб було нам добре, це наша країна
Я так люблю тебе моя Україна