може колись

Маргарита Сафо
може колись
ми будем як діти
звуком тонким
у житі бриніти
грати на стеблах
пускаючи віти
в тягучу блакить
безмежного світу

з птахами
що з неба
різблять лінорити
ми будем летіти
летіти
летіти
корінням сягати
часів неоліту

8.04.2015