Нi! - вiйнi

Наталья Светлая 7
Хай я не бачила війни,
Але не можу я без сліз
Дивитися, як хлопці гинуть,
Безвусі, зовсім молоді.

Ця юнь - це гордість України,
Надія наша на життя,
На долю й щастя у родинах...
Ця юнь - це наше майбуття!

О скільки сліз уже пролито!
Зібрати б - ріки розлились!
Там брата рідного убито,
Тут сина неньці привезли...

Давайте ж голови піднімем
І сміло скажемо війні
Своє сестринське, материнське,
Дівоче - непохитне - "Ні!"