ХIяре дихьира

Салим Герейбеков
Диги изалзе дикиб,
ХIаке гIяси дугьуле.
ЦIакьлера зягIипдикиб,
ХIи чархизе руртуле.

Дахъол рурсба ургакан,
ХIаке ихти дихьира…
ХIадарибил диги сан,
Гьанна хIяре дихьира.