Мыша й Миша

Аня Зайшлая
Якось в класі йшов урок,
Вчитель важно робить крок,
Раптом миша вибігає -
Михайла за ногу хапає
Михайло кричить: рятуйте!
Вчитель каже:не панікуйте.
Чути галас, чути крик
Михайло од Миші втік.
Тут директор забігає
підступну Мишу проганяє,
та ця миша не тікає,
лише злобно поглядає

Поглядає, поглядає...
Раптом баче - парта скаче!
А під нею наш Михайло плаче,
Діти йому: Схаменися!
Не трусися, краще з розумом зберися!!!