кароти лусабац

Анаит Соловьева
1.                ;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;; ;;;;; ;;;;,
;;;;; ;;;; ;;;; ; ;;;:
;;; ;;;;;;;;;; ;; ;;;;;;,
;; ;;;;; ;;; ;;;;;;;;:

;; ;; ;;;;;; ;;;;;;;;
;;;;; ;;;; ;;;;;;;,
;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;;;
;;;;; ;;;; ;; ;;;;;;:

;;; ;;;;;; ;;;;;;;;;
;;;; ;;;;;; ;;;;;;,
;;;;;;;;;; ;; ;;;;;; ;;
;; ;;;;;; ;;;;;;;:

;;; ;;;;; ;; ;;;; ;; ;;;;;;,
;;;; ;;;; ;;, ;;;;;,
;;;;;; ;;;;;;; ;; ;;;;;,
;;;;;;;;;;; ;;;;;;:

;;;;;; ;;;;;;;