Золота ряднинка

Нат Алия Рассветы-Закаты
Щоб звити ряднинку для свої дитинки,
Мати льон посiяла навколо хатинки...
Сiяла з любов'ю вiд всьої душi,
Щоб голубизною квiти розцвiли...
Щоб погляд небесный свiт оберiгав,
Щоб навколо дитятки рядно щастя пряв!..
Щоб з льняними ниточками з сонячним теплом,
Красувалась хатка золотым чолом...
Щоб рядно стелилося у шляху з добром,
Щоб в сiм'ї роднилися, знаючи Любов!