Пiсенька про дитсадок

Любовь Цай
ПІСЕНЬКА ПРО ДИТСАДОК

Каже сонечко: «Пора!
День новий сіяє!»
Гомінлива дітвора
В дитсадок рушає.

      Приспів:

      Дивний світ — світ казок,
      Зайчики з ляльками...
      Дитсадок, дитсадок
      Любимо ми з вами!

Любо пестимо квітки —
Нумо поливати!
Нам підспівують пташки
Весело й завзято.

     Приспів:

Дитсадок став сумний
В пору сутінкову...
Завтра буде день новий —
Стрінемось ми знову!

     Приспів: