Я прийду до тебе, моя мамо...

Клавдия Дмитрив
         Я прийду до тебе,моя мамо
Через покоси  я до тебе  прибіжу.
І  як  в дитинстві,обійму так  само,
І все ,що є на  серці,розкажу.

Я прилечу до тебе,мамо  ,птахом,
Що вилетів давно з-під твоїх  крил.
Який давно  вже не  кружляв над  дахом,
А може то літать не  було  сил.

Я  принесусь до тебе  швидше  вітру,
Щоби  в обійми мамцю тебе взять.
Й років твоїх  прекрасную  палітру
Я на обличчі  зможу прочитать.

Прийду,примчуся,піснею  долину,
Адже чекаєш завжди ти дітей.
Ти скажеш  мені  знову: ’’ Любий  сину!..’’
І сльози радості  в нас  потечуть  з очей.

           22.04.2015р.