Простыя рэчы

Макс Хот
У пошуках дзе лепей,
Дзе проста і хутчэй,
Робіцца ўсё празрысцей,
Не заўважаючы людзей.

Спрабуючы набіць кішэні,
Не гледзячы на дзюркі ў грудзі,
Вакол і побач адны падманы.
Ўсё для цела, а не для душы.

Забываючы простыя рэчы,
Хаваючы душу ў гразі,
Сэрца тваё з трэшчын.
Дабра ў сабе не знайсці.

Хацько Максім (15.04.2015)