Дигайла агъу

Салим Герейбеков
Дигайла агъу набзи,
Мабужахъидгу рурси.
Тилади сабну хIези,
Аргъагу гъай, ахIерси.

Припев
Агъула кIантI бержира,
ХIуни зулму барили.
Дигайли ну уцира,
Абдулти гьарли-марли.

Агъу ахIен муриси,
Кьудкьуси саб дебали.
Багьи хIуни, ахIерси,
Каршулра ну агъули.

Агъулис гьанна дарман,
Сегъуна баргишара?
Ишти дигайлис, аман,
Се гIямал баришара?!