Вклонюсь тобi

Василий Касьяненко
Дружині, мамі, бабусі.


Схиляю я до тебе чоло,
До рук твоїх я припаду.
В тобі, а ні в комусь довкола,
Пораду, захист я знайду.

Перед тобою на коліна
Я стану з шаною в очах.
Моя душа до тебе лине,
Нема потрібності в речах.

Не треба слів, меж нами, зайвих
Їх не марнуємо даремно.
Були, що поміж нами, тайни
Ми знаємо їх достеменно. 

За маму, за дітей, онуків,
За «хмарки», лише, голубі.
За серце, за «невтомні» руки
Додолу я вклонюсь тобі.      22.04.2015г.