В другой жизни?

Вячеслав Зорин Свиридов
Правлять владу вони на свій манер.
Багатим рай земний створили,
Для них закони-їх бажання,
Обов’язки і совість не для них.
Для бідних є свої закони,
Зарплати, пенсії -не повишать.
Плати за все, за лікування,
І навчання, за репетитора,
За те що в школі неналежно вчить.
Це ринком модно називають.
Житло купив і мешкаєш- плати податки,
Плати за довідку, за суд…
Із пенсій правляться податки,
На діток гроші не дають…
В бюджеті діри треба залатать.
За борг держави людям –всі мовчать.
Лікарні,школи будуть закривать,
Залишать стільки,скільки хоче влада.
Казну вже майже розікрали,
Не біда, ще дещо є.
А ціни піднімаються за мить.
Всім обіцяють рай земний...,
Мабуть у іншому житті.
Але спокута вже прийшла.
10.01.2015