О весне

Александр Тарасенко 3
  про  весну..
Багато хто писав  про весну
Про повну чар диво пору
Про те що шлях  чумацький  в небі
Мов перевесло на снопу   .

Красу в ночі де спів  лунає
І серце птаха навпіл  крає
І поцілунок , в перший  раз
Як закохались   водночас..

Ой  весно-весно  втіха серцю
 Співає в небі жайвір нам
Не дасть зозуля спокій зайцю
Кукує знов то ту то там

І розповість як в гай ходила
Маленька дівчинка комусь
Вона там зайчика зустріла..
Та не впіймався він  чомусь…..
  Ол-др .  Ан-др.  Тарасенко
25.04.2015р