Замануха

Коломоец Людмила Ивановна
-Украiна, це Европа, -
так менi  таксист сказав.
А дороги- повна  .опа..
Хто тут в космос стартував?

Ждуть  з европи спiлих яблук.
А своi в садах гнiють.
Новорiчних цяцьок, мабуть,
I лапшу, що роздають.

Ждуть. Iх край заморский вабить.
Може там  хто iз небес
Обiцянку дав, цо мабуть
Манна буде.  Из ЕС.