Жека Баян як випускний в 41 гуляли 1

Назар Чорний
Короче , гуляли випускний ,
Напилися за двором
І побилися с Єгором.
Тут ідем , голова болить
Та дивимся в ранню блакить,
А голова все ще гудить!!!!!!!!
Кажу я: " Ваня , я уєжаю ".
А він такий : "Ше б сказав я рожаю"
І пішли додому спать ,
В снах картошку копать.
НУ  щось гримить ,
За таке аш хочеться кров пролить,
Встав : зле і пішов до вікна ,
От гадська штора з сукна ,
Повозився з нею,устав ,
А   галас з двору уже достав .
Пішов до дверей ,
А тут запах орхідей.
Потяг мене на сон
І в голові почав грати шекарний шансон.