Сестрички

Галина Мокряк
Сиджу я вдень біля вікна
Ловлю очима кожную людину
І в ній побачить хочу
Свою сестру єдину.
Сестричко, рідная моя,
Ти йдеш, минаєш хати,
А я в тебе одна сестра
І в нас єдина мати.
Сестричко, вже дітки наші поросли
І поросли онуки,
Як добре б нам було б усім
Взятися за руки.
Та ми з тобою прожили,
А як дітям бути?
Вони ходять по одній землі,
Немов чужії люди.
Та нас Господь помирить всіх,
Будем в землі сирій лежати,
А найдорожчий скарб на цій землі
Щоби родину мати.
Сестричко, я не бажаю тобі зла,
Я хочу в мирі жити,
Щоб наші діти і онуки
Могли усі дружити.