Зун Лезги я!!!

Меджидова Ульяна Эльбрусовна
Зун лезги я,
Дагъустан я зи Ватан.
Гуьзель дагълар,
Гуьрчег чуьллер авадан.
Зун лезги я.
Куьн зи вахар, стхаяр.
Чан сагъ хьуй куьн
Чан дидеяр ,бубаяр.

И дуьньядал бахтар гурай чи халкьдиз.
Гьар са инсан ч1ехи хьурай кьегьал хьиз.
Дагъустанда эквер хьурай, гъетер хьуй.
Гьар са к1вале ,хуьре гьамиша мехъер хьуй!!!