кароти лусабац

Анаит Соловьева
;;; ;;; ;;;;; ;;;; ;;;,
;;;,;;; ;;;;;;;;;...
;;;; ;;;;; ;;;;;;;;,
;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;;:

";;;;;;;;;; ;; ;;;;;;;,
;; ;;; ;;;;;; ;; ;;;;;,
;;;;;;; ;;;;; ; ;;;;;,
;;;; ; ;;;;;;, ;;; ,;;;;;":

;;;; ;;;;;;; ;;;;;,
;;;;;; ;; ;;; ;;;;;;;,
;;;;;; ;;;; ;; ;;;;;;;,
;;;;;;; ;; ";;; ;;;;;?..."

;;;; ;;;; ;;;;;;;,
;;;;;; ;;;;;;; ;; ;;;;;,
;;; ;;;;; ;; ;;;;;;
;; ;;;; ;;; ;;;;;;;:

;;;; ;;;;;; ;; ;;;;;;;,
;;;;; ;;;;; ;;; ;;;;?...
;;;;;;; ;;; ;;;;;;;;;.
";;;;;, ;;;;;; ;;;;;...

;; ;;; ;;;;;; ;;;;;;;;,
;;; ;;;;;;; ;;; ;;;;;,
;;;;; ;; ; ;;;;;;;,
;;; ;; ;;;;; ;;; ;;;:

;;; ;; ;;;;; ;;;;;; ;;;,
;;; ;;;;;;; ;;;;;;;;;,
;;; ;;;,;;;;;, ;;;; ;;;,
;;;;;;;;;;; ;;; ;;;;;;:

;;; ;;; ;;;, ;; ;;;;;,
;;;;;;;;;;; ;; ;;;;;,
;;;;;; ; ;;;; ;; ;;;;;,
;;; ;;;;;;; ; ;;;;;:

;;;,;;;;;,;;;;;;;; -;;;;;;;;,
;; ;;;;;; ;;;;; ;;;;; ;;;;;;;;,
;;;;;;;;;; ;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;;;-
;;;;;;; ;; ;;;;;;;;;; ;; ;;;;;;;..."

;;;;;; ;;;;;;;