Думи польових квiтiв

Михаэлла
Маки i волошки в полi розквiтали.
На життя тi квiти своi думи мали:

Щоб у небi чистiм хмари пролiтали,
А не гвинтокрили ворогiв збивали.

А на полi житнiм - колоски дозрiли,
Щоби з Градiв пострiлом iх не розбомбили.

У лicах лиш бiлки та зайцi стрибали,
А пiд деревАми мертвi не лежали...

Трупи тих,що долю iнших захищали,
Та в бою поранень смертельних зазнали.

Хай щастить вам,дiти,тож живiть,радiйте,
Як у полi квiти - лиш про свiтле мрiйте.

На добро молитву Отче Наш читайте
Горя й болю в серцi молодiм не майте.

/2015р./