Побажання... просто, але вiд душi

Тайный Альков
Хочу усім побажати вам долі я-
Долі квітучої, ніби магнолія,
Мирного неба, безмежно прозорого,
Щоб обминали проблеми і горе вас,
Радості в серці і гарного настрою,
Сил та наснаги, здоров’я прекрасного.