Красиво е в мен! - Красиво во мне!

Мария Шандуркова
КРАСИВО Е В МЕН!

Едно глухарче във сърцето,
докоснато от обич, тихо свети
и разпилява светлини!...

А семената-думи литват,
за мене малки са реликви,
а стигат тайни далнини!

Мария Шандуркова
29.04.2015 г., 12:45