будь Украина!

Татьяна Бекус
шлях свій здолати, щастя знайти
ми намагались, доньки й сини,
але так сталось... що все горить...
тільки наш прапор знов майорить...

синє і жовте - небес височинь,
поле безмежне, моря глибінь,
воля і гордість в народа живе,
будь Україно, славімо тебе!


посвящаю своей стране... без грязи...
прекрасной и чистой земле!