Летять години

Галина Мокряк
Летять години, хвилини теж,
Летять, летять, не знають меж.
Летять роки по цій дорозі
Ми зупинити їх  не взмозі.
Летять і літо, і зима
Прийшла вже старість до нас сама.
Летять думки, летять тривоги,
То болять руки, то болять ноги.
Летить біда і не одна,
То болить серце, то голова.
Летять і дні, летять і ночі,
Чекають, щоб закрити очі.
Чекаю ранку, немае сну,
Не сплю всю ніч, і не одну.
Чекаю ранку, чекаю дня,
Чекаю, що прийде моя рідня.
Книга життя мого закрита,
Життя моє уже прожито.